Стандардни Моторни Производи Пр Регулатор На Притисок За Вбризгување Гориво

Стандардни Моторни Производи Пр Регулатор На Притисок За Вбризгување Гориво

DEN 2.00
 

Достапно е за нарачката
Од стоката

Опис на брендот : Стандард е водечко производство на целосна линија на производи поврзани со управувањето со моторот, од гориво до палење до издувни гасови и целата електроника помеѓу нив.Регулатор На Притисок За Вбризгување гориво Регулатор На Притисок За Вбризгување Гориво"Стандард произведува целосна линија на производи поврзани со управувањето со моторот, вклучувајќи делови за палење и емисија, вградени компјутери, жици за палење, кабли за батерии, делови од системот за гориво, како и скоро сите критични компоненти со висока технологија за возила со доцен модел, вклучувајќи ги и контролните модули на системот за палење без дистрибутер (ДИС); сензори за кислород; вентили за кружење на издувните гасови (ЕГР); висока енергија и серпентина-на-Приклучок Калеми; Инјектори За Гориво и Регулатори На Притисок; Широк Спектар на анти-заклучување сопирачка, температура, брегаста осовина, коленестото вратило, удар, мапа и сензори за позиција на гас; и повторно произведени компјутери на одборот и сензори за масовен проток на воздух. "- 2010 Акура ТСХ|||2008-2010 Хонда Спогодба|||2010-2011 Хонда Спогодба Ознака На Моторот=к24з2|| / 2010-2011 Хонда Спогодба Ознака на Моторот=К24з3 Стандардни Моторни Производи ПР474 Регулатор На Притисок На Горивото. Спакувани како 1.

Основни својства

Тие исто така купуваат со овој производ.